Menu

TOP Plusz-1.2.1-21 Élhető települések A Közösségi Ház felújítása Sajóvámos településen

Sajóvámos Község Önkormányzata célja a Sajóvámos községben lévő 3712 Sajóvámos, Kossuth tér 1/A. sz. alatti, 662 helyrajzi számú Közösségi Ház felújítása, korszerűsítése. A TOP_PLUSZ-1.2.1-21-BO1-2022-00057 azonosítószámú pályázat a Széchenyi Terv Plusz  Terület- és Településfejlesztési  Operatív Program Plusz keretében 249 994 800 Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

Projekt tartalmának részletes bemutatása:

A támogatási kérelem a TOP_PLUSZ-1.2.1-21 Élhető települések konstrukción belül „C) Közösségi, kulturális, sportolási infrastruktúra, IKT és okos települési fejlesztések alkonstrukcióban került benyújtásra.

Az önkormányzat által végzett fejlesztés célja az élhetőbb település kialakítása, hosszú távon a lakosság helyben tartása, a fiatalok, a lakosok településhez kötése.  A projekt keretében a működéshez szükséges eszköz, digitalizálást elősegítő eszköz beszerzésére is pályázik az önkormányzat. A Közösségi Ház az egyetlen közösségi színtere a településnek, ebben az épületben kerül minden kulturális esemény megrendezésre, a település kultúrájának színfoltja. Az önkormányzat célja, hogy az épület a jelenkori elvárásoknak megfelelő épületet hozzon létre változtatás nélkül, a mai kor igényeinek megfelelően. Az önkormányzat a nyílászárók cseréjét, az épület hőszigetelését, napelem felhelyezését, gépészeti és villamos felújítást, burkolatcserét, gipszkartonozást, lámatestek korszerűsítését, akadálymentesítést kíván megvalósítani a felújítás során.

Projekt adatai

Program neve: TOP_Plusz-1.2.1-21 Élhető települések
Azonosító szám: TOP_PLUSZ-1.2.1-21-BO1-2022-00057
Projekt címe: A Közösségi Ház felújítása Sajóvámos településen
Összköltsége: 249 994 800.- azaz kétszáznegyvenkilencmillió-kilencszázkilencvennégyezer-nyolcszáz 

A projekt fizikai befejezésének határideje 2024. szeptember 02.

 

Megszakítás