Menu

Kedvezményezett neve: Sajóvámos Község Önkormányzata

A projekt címe: Egészségügyi alapellátások infrastruktúrájának fejlesztése Sajóvámoson

A szerződött támogatás összege: 59 990 096 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100

 

A projekt tartalmának bemutatása:

Jelen projekt olyan infrastrukturális fejlesztést tartalmaz, mely során felújításra kerülnek a jelenleg is működő háziorvosi rendelő-szolgálati lakás és védőnői tanácsadó épületei. Az épületek rossz energetikai jellemzőkkel bírnak.

A fejújítás során teljes körű akadálymentesítés és megújuló energia is beépítésre kerül. A szolgáltatások eszközparkja fejlesztésre szorul, amely jelen pályázati forrásból megvalósul.

A fejlesztés által az egészségügyi alapellátási rendszer infrastruktúrája területileg kiegyenlítődik: rossz állapotú, illetve hiányos vagy elavult épületben működő és hiányos eszközökkel rendelkező orvosi rendelő, védőnői tanácsadó szolgáltatásainak fejlesztése valósul meg.

Projektünk célja a minőségi egészségügyi szolgáltatások elérhetővé tétele a településeken élők számára a meglévő intézmények minőségi fejlesztésével, amely hozzájárul a családi terhek csökkentéséhez és a foglalkoztatottsági szint növeléséhez, továbbá az egészségügyi alapellátó-rendszer eredményességének és hatékonyságának, valamint prevenciós funkcióinak fokozásához.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.02.27.

Projekt azonosító száma: TOP-4.1.1-16-BO1-2017-00015

Aktualitások:

Jelenleg a kivitelezést érintő közbeszerzési eljárás van folyamatban.

Skip to content